Imago styling


Uit eigen ervaring weet ik wat het is om onzeker te zijn. Ik durf wel te stellen dat er meer onzekere dan zelfverzekerde vrouwen zijn … Ik weet ook wat styling en beauty kan bijdragen aan meer zelfverzekerdheid. Uitgangspunt daarbij hoeft niet direct het creëren van “een heel nieuw imago” te zijn. Ik kan je imago wel een zetje geven waardoor je weer complimentjes krijgt over je looks! En wie wordt daar niét gelukkiger van?

Imagostyling bestaat uit een intake, waarbij we jouw wensen bespreken, waar je nu tegenaan loopt bij het kopen van kleding, en doorlopen we jouw huidige garderobe. Vervolgens zullen we na deze intake gaan kijken wat voor jou de juiste kleding is, want wat voor een andere werkt, hoeft voor jou niet het geval te zijn. Iedereen is anders. Liselotte koopt met jou samen, of eventueel alleen deze kleding. Afhankelijk van jouw budget worden de winkels bepaald waarin gewinkeld gaat worden. Vervolgens wordt deze nieuwe kleding doorgepast, en maken wij samen verassende combinaties, zodat je met een compleet nieuwe look voor de dag kunt komen! Wil je een afspraak maken voor een intake, of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Garderobe check


Ken je dat? Van alles in de kast maar niet weten wat je aan moet doen? De onzekerheid of dat mooie setje met die speciale herinnering van vijf jaar geleden “nog wel kan”? Lot Styling is gediplomeerd styliste en adviseert jou op deskundige en gezellige wijze over jouw garderobe! Liselotte komt bij jou thuis, analyseert wat bij je past, spit samen met jou de kast(en) door, maakt in goed overleg een selectie van houden en wegdoen en is vervolgens desgewenst jouw personal shopper! Bel of mail mij voor een persoonlijke kennismaking en de start van jouw new look!

Afspraak maken?