Over mij

Wat kunnen gelegenheden toch mooi samenvallen. Op een mooie dag in april 2016 werd ik gebeld door Lydia van de Scheur. “Of ik haar zaak wilde overnemen”. Lydia begon 16 jaar geleden met Instituut Rever aan het Hoeveveld in Molenhoek. Als meisje van 12 jaar had ik een “klein probleempje”… Ik was daar niet gelukkig mee en onzeker door. Met mijn moeder kwam ik bij Lydia, die mij mijn probleempje gezellig en vakkundig oploste. Ik was onder de indruk! Van Lydia, van wat zij toch maar even voor mij deed en ook van haar prachtige salon. Daar besloot ik: “Als ik later groot ben….”. Ik kwam regelmatig en met veel plezier bij Lydia. Na de middelbare school ging ik naar Instituut Penso, een gerenommeerde opleiding voor schoonheidsspecialiste. In een jaar tijd haalde ik daar mijn diploma en werd ik bevestigd in de juistheid van mijn keuze. Dit wordt mijn vak! Ik was echter “pas 17” toen ik klaar was met mijn opleiding. Wel wat jong om uitgeleerd te zijn. Een mooie aanvulling op Instituut Penso bleek B Academy in Arnhem. Hier heb ik de opleiding Mode & Media Styling gedaan. Een intensieve opleiding waarmee ik mij nu ook Styliste mag noemen.

Twee maanden na het telefoontje van Lydia heb ik dus haar zaak overgenomen. Ondanks dat ik nog jong ben was dit een kans om niet te laten lopen. Ik vind het super dat Lydia mij deze kans heeft geboden! Ook Maria Galland Nederland is enthousiast over mijn overname. Inmiddels heb ik de intensieve -één week lange- interne opleiding bij Maria Galland gedaan om zo mijn werk af te stemmen op het mooiste en allerbeste merk in de wereld van huidverzorging en make-up.

Naast huidverzorging zal ik ook de make-up van Maria Galland gaan verzorgen. Lydia deed dit niet maar ik ga een nog completer pakket aanbieden.

Zo dus ook styling! Na mijn eenjarige fulltime opleiding aan B Academy mag ik mij Styliste noemen. Voor veel vrouwen zal onzekerheid ten aanzien van de garderobe herkenbaar zijn. Samen zoeken we uit wat het beste óf nog beter bij je past. Wat eventueel weg kan en wat er wellicht beter bij kan…. Ja … ik ga graag met je mee! Ik adviseer en help je graag richting meer zekerheid.

In het bedrijfspand van mijn vader hebben we in no-time een prachtige salon neergezet. Het is heel goed gelukt om de sfeer van Lydia weer terug te halen en er ook mijn eigen tint aan te geven. Via mijn eigen ingang komt u in de verder volledig van andere bedrijvigheid afgeschermde praktijk. Ik heb er heel veel zin in!

Snel tot ziens!?