Maria Galland Paris


Ik ben gespecialiseerd in individuele gezichtsverzorging. Voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd. Ervaar wat individuele schoonheid is – met de koesterende en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND PARIS. Verschillende behandelingen voor gezicht en lichaam beantwoorden precies aan uw wensen en de behoeften van uw huid – wat over blijft is een fantastisch gevoel van totale ontspanning, perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden. Bel of mail mij voor een persoonlijke kennismaking en de start van uw new look! Een behandeling is er al vanaf € 45,-.

Meer informatie over prijzen?

Cenzaa


Er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, dat is wat we graag willen. Mijn Cenzaa salon wil daar graag bij helpen! De aanpak van een perfecte huid begint hier. Wat jouw beautywensen ook zijn. Want ik help graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Maak kennis met Cenzaa, het enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert!

MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING!
Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geef ik jou een unieke ervaring Om jouw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en ontspannende geur reis.

Een behandeling is er al vanaf € 49,95.

Life, the gift of nature. Love, The gift of life….
Beauty, The gift from Cenzaa

Behandelingen

Impressions (60 minuten):
We starten deze behandeling met een heerlijke geurreis en een uitgebreide huidanalyse, moistcheck, reiniging, dieptereiniging, zuiverend masker, eventuele onzuiverheden verwijderen. Daarna kunt u genieten van een uitgebreide decolleté-, nek- en gezichtsmassage, met de door jou gekozen exotisch geurende massage oliën. Deze behandeling wordt afgesloten met een Serum, dag/nacht verzorging voedende oogcrème en handcrème.

Moments (90 minuten):
We starten deze behandeling met een heerlijke geurreis, een uitgebreide huidanalyse. Uw huid wordt gereinigd waarna er een uitgebreide scrub, dieptereiniging en reinigend masker plaatsvindt. Eventueel kunnen u wenkbrauwen worden geëpileerd en naar wens uw bovenlip/kin worden geharst. U ontvangt een Cenzaa “Lomi Lomi” massage, uitgevoerd op uw nek, gezicht, armen, schouders en decolleté, hoofdhuid en oor, tot een massage van de hand. We sluiten deze behandeling af met een voedende oogcrème, serum, decolletécrème, en dag/nacht verzorging.

Weda (105 min):
Deze unieke behandeling in combinatie met huidverbetering en een Tibetaanse massage is een ware beleving voor lichaam en geest. Nadat de lifestyle-analyse is uitgevoerd, wordt de behandeling aangepast naar jouw huid en wensen. Laat je volledig tot rust komen door de knisperende en geurende kruidenstempels tijdens de massage.
We beginnen met een heerlijke geurreis, uitgebreide huidanalyse met productadvies, moistcheck, reiniging, dieptereiniging, zuiverend masker en uitgebreide drukpuntmassage van nek, hals, gelaat, en decolleté. Daarna kunt je genieten van een heerlijke massage met knisperende, geurende kruidenbundels van voeten en onderbenen. Een Tibetaanse ‘Lomi Lomi’ massage op armen en decolleté. En we sluiten deze behandeling af met een dag/nachtverzorging en productadvies afgestemd op jouw huidtype.

Meer informatie over prijzen?

Make-up


Make-up doet zo veel voor je! Maar het komt wel precies. Graag adviseer ik wat mooi bij je past en hoe je dat ook zelf goed kunt uitvoeren. Voor de mooiste dag van je leven verzorg ik graag je bruids-make-up. Dat kan bij jou thuis of in mijn praktijk. Wat jij fijn vindt! Wil je het gewoon een keer ervaren en proberen? Bel of mail mij voor een persoonlijke kennismaking en de start van uw new look!

Afspraak maken?